PRIVATE EVENTS

ALLE AFTENER FRA KLOKKEN 17:00 TIL 02:00 ELLER EFTER NÆRMERE AFTALE

LIGE VED SKØNNE AMAGER STRAND

Skal du afholde festen for vennerne, den nærmeste familie, sommerfesten eller julefrokosten med kollegaerne?
Vi tilbyder skræddersyet aften med champagne, tapas, store vinoplevelser, fantastiske cocktails og meget andet.

Skriv for nærmere info.

PRIVATE EVENTS FOR DEN KRÆSNE GÆST

Skal du afholde den bedste fest for vennerne, sige tak til familien med en fest, afholde sommerfesten eller arrangere årets julefrokost med kollegaerne? Vi tilbyder en skræddersyet aften, og kan tilbyde alt fra champagne til tapas, store vinoplevelser og fantastisk shakede cocktails. Alt sammen i hyggelige omgivelser med lækker musik fra højttalerne.

I får stedet for jer selv, og kan indtage både restaurant samt terrasse, hvis vind og vejr tillader det. Vi stiller personale til rådighed, og hygger med og om jer til den sidste gæst forlader festen.

Private events kan arrangeres alle ugens 7 dage fra 17:00 til 02:00 eller efter nærmere aftale.

Skriv til os, hvis du vil have et samlet tilbud, og lad os tage en snak om dine ønsker.

(Vi kan håndtere selskaber op til 28 til 30 spisende gæster)

Vin og cocktails er nydelsens eliksir i sin reneste form!

Vin er dog også mangfoldig og individuel på alle områder. Nogle elsker de kraftige power vine fra Napa Valley, hvor andre er mere til den franske elegance. Hvor om alting er, så har vi sammensat vores vinkort med udgangspunkt i denne mangfoldighed, og fokus på de individuelle smagsnuancer. Vi har ganske enkelt forsøgt at gøre alle tilfredse.

En god fest kræver selvfølgelig også en god vin. Vi kan tilbyde selskabet præcis de vinoplevelser som I ønsker, så det er helt op til jeres præferencer.

På madsiden kan vi stå for et stort dejligt tapasbræt med lækre oste, dejlig charcuteri, hjemmelavet bærkompot, saltede mandler, olivenmix, grillede artiskok, barbecue sauce, rød peber salsa samt økologisk ølandshvede med trøffelcreme. Er der andre ønsker til menuen, så tager vi også en snak omkring det.

Vores personale er 100 meter mester i fantastiske cocktails, og som tidligere bartender i Hamborg, shaker Dominik de mest fantastiske cocktails til jer. Listen kan være lang eller kort, og eventuelt bestå af Gin Basil Smash, Passionfruit Daiquiri, GT’er med rosmarin og friske hindbær, eller hvad der nu lige falder i jeres smag.

Igennem højttalerne strømmer den musik som passer ind i jeres smag. Vi bygger stille og roligt festen op, eventuelt med champagne som velkomst, og slutter af med gode toner akkompagneret til de farverige cocktails.

Skriv til kontakt@jurfood.dk for nærmere info, hvis vi skal sammensætte en aften til dig og dine nærmeste.