SÅDAN KAN DU HJÆLPE OS

HAR VI GJORT DIT BESØG TIL EN MINDEVÆRDIG OPLEVELSE?

Tilstedeværelse på de digitale platforme er livsnødvendig for et lille sted som vores.
Hvis vi har gjort dit besøg til en mindeværdig og positiv oplevelse, så er der et par små ting du kan hjælpe os med.

#byensbedste19 og #jurfood – hvis vi har gjort dit besøg mindeværdigt

Igen i 2019 skal vi finde frem til “Byens Bedste” restauranter og caféer i forskellige kategorier. Vi håber selvfølgelig at vores målrettede indsats med henholdsvis brunch/frokost samt tapas/vinbar har gjort os til en værdig kandidat.

Så hvordan kan du hjælpe os, og gøre en stor forskel når nomineringerne skal tælles op?

Du kan allerede nu begynde at tage fantastiske fotos fra dine besøg hos os, og poste dem på enten Instagram eller Facebook. Husk at du skal tagge hvert foto eller post med #byensbedste19 og #jurfood så juryen efterfølgende kan finde frem til netop dine og vores billeder.

Kun via en god omgang trafik, og brugen af disse to hashtags kommer Jurfood med i opløbet til “Byens Bedste“. Og hvilken anden anerkendelse føles bedre, end kundernes?

Vi glæder os til at se alle jeres billeder, og så takker vi selvfølgelig for jeres besøg.

Hvis du vil gøre en positiv forskel for os?

Sætter du pris på vores indsats og den service vi yder dig som gæst, kan du faktisk hjælpe med nogle små, men for os vigtige ting.

Som lille restaurant er god og positiv omtale livsnødvendig. Derfor tager vi gerne imod alle de positive reviews som vi kan komme afsted med. Vi ved at kunder lytter efter andre kunder, og derfor sætter vi stor pris på, hvis du vil give os dine positive ord med på vejen.

Du kan besøge os på Facebook, TripAdvisor eller via Google, hvis vi har gjort dit besøg til en dejlig mindeværdig oplevelse. Her kan du aflevere dit review og skrive dine positive kommentarer. Vi takker ydmygt for alle kommentarer, og bruger alle input til konstant at forbedre din oplevelse hos os.