TAPAS & VINBAR

TIRSDAG TIL TORSDAG FRA KL. 17:00 til 22:00 SAMT FREDAG/LØRDAG FRA KL. 17:00 TIL 23:00

LIGE VED SKØNNE AMAGER STRAND

Snacks, lækre oste og forskellige charcuteri.
Store vine fra hele verdenen – med Robert Parker point alle vegne!

TAPAS SNACKS

Saltede mandler | 39,-
Olivenmix | 39,-
Grillede artiskok | 39,-
Brødkurv med trøffelcreme – hvidløgs aioli samt grov dijon sennep | 49,-
3 forskellige oste slags med mørk bær kompot, marcipanchips, rød pebersalsa og brødflager  | 99,-
3 forskellige slags charcuteri med cornichoner og røget barbecue sauce | 99,-

TAPAS BRÆT

Brødkurv med trøffelcreme – hvidløgs aioli samt grov dijon sennep
Olivenmix
Grillede artiskok
3 forskellige oste slags med mørk bær kompot, marcipanchips, rød pebersalsa og brødflager
3 forskellige slags charcuteri med cornichoner og røget barbecue sauce

199,- for én person + 159,- for ekstra personer

DESSERT

Fyldt luksus chokolade | 49,-

Vin er nydelsens eliksir i sin reneste form!

Vin er dog også mangfoldig og individuel på alle områder. Nogle elsker de kraftige power vine fra Napa Valley, hvor andre er mere til den franske elegance. Hvor om alting er, så har vi sammensat vores vinkort med udgangspunkt i denne mangfoldighed, og fokus på de individuelle smagsnuancer. Vi har ganske enkelt forsøgt at gøre alle tilfredse.

Her er noget til enhver smag og enhver pengepung, og samtlige af vores vine kan tilbydes på glas. Hermed får du som gæst en helt unik mulighed for, at smage vine, som du normalt ikke ville købe på grund af flaskens pris. På den anden side har vi også vine på kortet, som har tårnhøje Rober Parker point, og hvor oplevelsen er kæmpe stor på en anden måde – selvfølgelig følger prisen også med, det kan jo desværre ikke være anderledes!

Rent geografisk bevæger vi os rundt på hele kloden; fra USA og Napa Valley, til Argentina og Mendoza for at smage den powerfulde Malbec, til Europa, hvor vi tager et smut til Italien med de klassiske Toscana vine, Spanien og Ribera del Duero, et lille smut ind i Østrig for at hente lidt lækker kultvin fra Markowitsch, og selvfølgelig også en tur til det franske med fantastiske vine fra Bourgogne.

Afslutningsvis skal vi selvfølgelig også en smuttur til hobitternes hjemland; New Zealand. Der skal jo være lidt skønt Sauvignon Blanc på vinkortet.

For champagnernes vedkommende, starter vi ud med den klassiske og super lækre Moët Chadon – men vi byder også på den lidt mere ukendte G. H. Martel fra kanonårgangen 2008 – måske den største Champagne-årgang siden 1996! Cuvée Victorie er G.H. Martels komplekse prestigechampagne, som er fremstillet med hele 8 års bærmekontakt – altså 1 år mere end selveste Dom Perignon, som i øvrigt også findes på vinkortet til den super kræsne feinschmecker.

Så noget for enhver smag; fra de gode entry-level-vine til den helt store Grand Cru scene!

Du kan se vores samlede vinkort her.

VINKORT (PDF)